10 liedjes voor als je een baaldag hebt

Soms hè, soms dan heb je zo’n dag dat het gewoon even niet gaat. Je hebt een rot cijfer terug. Je bent gevallen. Chagrijnig zonder reden, of met reden. NIETS lukt! Je hebt het gevoel dat je faalt, etc. Er zijn zoveel redenen te bedenken waardoor jij vandaag een baaldag hebt. Misschien alleen al om het feit dat het maandag is. Op het moment dat ik deze blog schrijf, heb ik eigenlijk een super relaxte dag achter de rug. Helemaal uitgerust op de bank gechilld de hele dag. Dikke prima, maar niet altijd gaat het zo lekker als vandaag. Ik heb dagen dat de stress zo hoog oploopt dat ik niets meer kan. Verschrikkelijk. Of als ik mijn maandelijkse periode heb, bah. Ik heb wel eens van die momenten dat ik dan de hele dag tegen deurposten aanloop, lekker pijnlijk.

Ik wil je even een kleine oppepper geven met deze muziek. Misschien zit er eentje tussen die je even heel goed kunt gebruiken, I hope you feel better! Houdt die tranen niet in, neem even tijd voor jezelf. Persons need time for themselves. Oh, en mocht het je nou wel lekker meezitten op dit moment, kun je ook genieten van deze muziek, want muziek is altijd fijn.

For king & Country: Shoulders

Hillsong United: Oceans:

Brian & Jess Johnson: You’re gonna be okay

Casting Crowns: Oh my soul

Tenth Avenue North: Control:

Citizen Way: I will

Hawk Nelson: Live like you’re loved

MercyMe – Even if:

Philippa Hanna: I Am Amazing

Alisa Turner: My Prayer For You

Joe dit waren ze weer! Ik hoop dat je baaldag weer een beetje minder baaldag is geworden. Vond je deze muziek nou leuk, deel ze dan vooral met je vrienden, kunnen zij er ook weer van genieten.

Liefs van Lies.

(Foto: Andrew Neel via Unsplash)

Pinterest
Pinterest
YouTube
Follow by Email
Instagram
Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *