Over mij

Hallo lieve lezer!

Leuk dat je mijn blog InspiringElise bezoekt, welkom hier! Mijn naam is Elise en ik ben een 18 jarige student, wonende in Noord-Oost Groningen. Op deze blog vertel ik je over mijn studentenleven en laat ik je nieuwe muziek ontdekken. Ook probeer ik je af en toe te vertellen wat er in mijn hoofd omgaat. Verder zet ik ook nog wel eens een recept online van iets dat ik weer eens uitgeprobeerd heb. De naam InspiringElise kwam trouwens in mij op, omdat ik me eigenlijk nooit verveel en mijn ideeën met mensen wil delen. Stiekem vond ik het ook gewoon wel lekker klinken. Bij mijn vrienden sta ik bekend als gezellig, enthousiast, een luisterend oor en “ze staat altijd voor me klaar”. Mensen helpen is een belangrijk ding in mijn leven. Vandaar waarschijnlijk dat ik er mijn beroep van ga maken, ik studeer namelijk voor verpleegkundige! Een studie waar ik enorm veel plezier uit haal. Waar ik verder plezier uit haal, kun je ontdekken op mijn blog.

Veel succes met het ontdekken wie ik ben!

Elise

 

15 Comments

 1. readallaboutmeblog
  3 april 2015

  Wauw, gaaf dat je blogt bij huis van belle! Hoe ben je daar terecht gekomen? Liefs

  Beantwoorden
  1. Elise Vos
   3 april 2015

   Haha ja zeker leuk om bij Huis van belle te bloggen! Een vriendin begon erbij te bloggen en toen leerde ik het kennen.

   Beantwoorden
   1. Anoniem
    29 mei 2016

    Wat doei jij als je verveelt hahah

    Beantwoorden
 2. pubieblog
  24 februari 2016

  Je moet aanpassen mop!

  Beantwoorden
  1. Elise Vos
   24 februari 2016

   Hehe oeps

   Beantwoorden
  2. Elise Vos
   26 februari 2016

   Better?

   Beantwoorden
   1. pubieblog
    1 maart 2016

    Jazeker! Moet me binnenkort maar even helpen met de lay-out van de mijne 🙂 xx

    Beantwoorden
 3. Anoniem
  5 maart 2016

  heyyy
  wauw,jij hebt echt een heel leuk blogie!!!!
  hoe kun je dat maken??

  liefs

  Beantwoorden
  1. Elise Vos
   5 maart 2016

   Haha uhm denk met de tijd mee! Dankjewel

   Beantwoorden
 4. Tirza🎀
  14 maart 2016

  Je hebt echt een hele leuke inspirerende blog, is youtube niks voor jou?❤

  Beantwoorden
  1. Elise Vos
   14 maart 2016

   Dankje Tirza, ik ben sinds kort ook op youtube te vinden haha 🙂

   Beantwoorden
   1. Marit de Jong
    9 maart 2017

    DAT WIST IK NIET

    Beantwoorden
 5. Anoniem
  29 mei 2016

  Hy wat doei jij als. Je verveelt knutselen of …

  Beantwoorden
  1. Elise Vos
   29 mei 2016

   Uhm heel veel! Ik verveel me niet zo vaak haha. Maare binnenkort komt er een lijst online met 100 nieuwe tips dus hou de website maar in de gaten 😉

   Beantwoorden
 6. Lieze
  30 juni 2016

  Leuke blog!!! En heel erg bedankt voor de tips tegen verveling!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *