Een nieuw begin in mijn leven

Hallo lieve lezers!

Wat een tijd terug dat ik geblogd heb zeg! De afgelopen maanden is er veel veranderd in mijn leven. Zoals jullie misschien al wisten studeerde ik vorig jaar verpleegkunde in Ede, waar ik ook op kamers zat. Een heel vet avontuur, maar toch iets te hoog gegrepen. Ik haalde helaas mijn jaar niet en moest wat anders verzinnen om te doen. Gelukkig ben ik in september begonnen aan het eerste jaar verpleegkunde in Leeuwarden aan de NHL. Ook besloot ik om weer thuis te gaan wonen. Een heel nieuw begin.

Het begin van een avontuur:

Stond ik daar dan, maandagochtend 4 september voor de ingang van de NHL. Ik was door mijn last-minute actie nog helemaal niet op mijn nieuwe school geweest, dus dat was een grote gok. Hopelijk was het een leuke school en maakte ik goeie vrienden. Ik stapte de deuren binnen van een plek waar ik de komende jaren mijn leven zou spenderen en ik vond het meteen geweldig. De NHL ziet er een beetje uit als een hipsterschool met urban look. Bruine leren banken, heel veel planten, kleden en een huiselijke sfeer. Loved it. Ook hebben we hangschommels en een van de beste dingen: gratis (bonen) koffie! Als je mij ergens blij mee kunt maken! (naast ijs dan)

Introductie:

De eerste dagen leerde ik vrijwel meteen mijn klas kennen. Een leuke introductieweek waarin we naast een workshop over persoonlijkheid ook uitleg kregen over alle online leeromgevingen van de NHL. Het leukste van dit alles, was dat ik meteen regelmatig om half 9 mocht beginnen. Omdat ik weer bij mijn ouders in Noord-Oost Groningen woon, is dit twee uur reizen en mag ik er regelmatig om half 6 uit. Iets wat ik stiekem heel erg fijn vind. Heerlijk om uit bed te zijn voor dag en dauw.

Het reizen naar school was wel even wennen, maar ik hoef vaak maar 2 of 3 dagen per week naar school. Omdat dit mijn tweede keer het eerste jaar is, heb ik veel herhaling, maar ook leer ik onwijs veel nieuwe dingen en is het nog steeds een uitdaging. Ik ben enorm gemotiveerd om mijn jaar te halen, want nog een keer mijn jaar overdoen? Nee dankje ;p.

De laatste maanden ben ik bezig met een nieuwe hobby waar ik steeds meer plezier uit haal. Namelijk Fotograferen! Enorm leuk en ik zal hier de komende tijd ook meer van laten zien. Ook zal er weer veel muziek langskomen, want na een lange tijd niet meer te hebben geblogd, barst ik weer van de inspiratie.

Xo Elies

Pinterest
Pinterest
YouTube
Follow by Email
Instagram
Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *